zx620y348_2628420

Решението за потребителски кредит трябва да е добре информирано, за да е обосновано, според БНП Париба Лични Финанси

Създаване на нови продукти, въвеждане на технологични иновации, реализиране на клиентските планове и подкрепа на развитието на партньорите – така БНП Париба Лични Финанси отговаря на променящите се нужди на потребителите. Защото, когато стилът на живот на потребителите се променя, компаниите трябва бързо да се адаптират и да посрещнат новите очаквания.

Това се отнася с още по-голяма сила, когато нуждите на клиентите са насочени към избор на финансиране на важни проекти като ремонт на дома, покупка на автомобил или семейно тържество. Изборът на потребителски кредит е отговорно решение, което трябва да бъде добре информирано и обмислено. Затова компанията предоставя възможност на своите клиенти да сравняват различните възможности за финансиране със специално създаден за целта интерактивен калкулатор. Той е част от иновативния уеб сайт на компанията, предоставящ изживяване като „онлайн магазин за кредити“. Чрез него в 3 лесни стъпки, всеки потребител може да подаде заявка за кредит, без сложни процедури и документални изисквания.

И за да бъде още по-лесно на хората, търсещи потребителски кредит, БНП Париба Лични Финанси предлага безплатна финансова консултация както в представителните си офиси, така и по телефона. Това е услуга, която дава възможност на потребителите да бъдат консултирани без да напускат дома или офиса си – нужно е само да посочат удобен ден и час за обаждане в онлайн заявката.

Потребителите могат да намерят съвети на достъпен език как да изберат най-подходящия за тях кредит и в блога на компанията. И всички тези възможности са създадени, за да им предоставят информация, която е разбираема, изчерпателна и подпомага вземането на адекватно решение за потребителски кредит.

БНП Париба Лични Финанси работи съвместно и със своите търговски партньори за подобряване на клиентското изживяване в техните сайтове. Заедно предоставят технологично решение, позволяващо покупки на изплащане онлайн. Чрез този инструмент се спестява нуждата от ходене в магазина за кандидатстване за кредит и се затваря цялостния процес на онлайн пазаруването. Онлайн изживяването на потребителите се гарантира от уникалната комбинация на качествено обслужване и сътрудничество между БНП Париба Лични Финанси и нейните партньори.

БНП Париба Лични Финанси следва политиката за отговорено кредитиране, като част от Групата БНП Париба, и поставя фокуса върху това да подкрепя плановете на клиентите си и растежа на бизнес партньорите си вече 14 години в България.